Hash Corned Beef este un mic dejun care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1110 calorii, 102G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $7.24 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, salpetru, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hash De Vită Corned, HASH DE VITĂ CORNED, și Hash De Vită Corned.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ardeiul gras și gătiți până începe să se rumenească ușor, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
4
Adăugați usturoiul, carnea de vită și varza, cimbru, oregano și piper negru în tigaie și amestecați pentru a combina. Odată combinat, întindeți hash-ul uniform peste tigaie și apăsați ferm cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Carne De Vită
Varză
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Kilograme De Mure (aproximativ
Cimbru
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați un capac greu, o farfurie rezistentă la căldură sau o a doua tigaie direct deasupra hash-ului și lăsați să gătească până se rumenesc, aproximativ 10 minute. După 10 minute amestecați amestecul, apăsați din nou, acoperiți cu capacul și lăsați să gătească încă 5 până la 6 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Serviți imediat.
7
* Nota bucătarului: pieptul trebuie pregătit prin etapa de saramură, dar nu gătit.
8
Așezați carnea de vită, piperul, ienibaharul, frunzele de dafin și sarea într-o oală mare de 8 litri împreună cu 3 litri de apă. Acoperiți și puneți la foc mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți, la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Frunze De Dafin
Ienibahar
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
După 2 1/2 ore adăugați morcovii, ceapa, cartofii și țelina. Reveniți la foc mic și gătiți neacoperit timp de 15 minute. După 15 minute, adăugați varza și gătiți încă 15 până la 20 de minute până când cartofii și varza sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Varză
Morcov
țelină
Ceapă
10
Scoateți frunzele de dafin și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
11
Așezați apa într-un vas mare de 6 până la 8 litri împreună cu sare, zahăr, salpetru, băț de scorțișoară, semințe de muștar, boabe de piper, cuișoare, ienibahar, fructe de ienupăr, frunze de dafin și ghimbir. Gatiti la foc mare pana cand sarea si zaharul s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Baton De Scorțișoară
Semințe De Muștar
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Ienibahar
Mărar Proaspăt, Smuls
Ghimbir
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se ia de pe foc și se adaugă gheața. Se amestecă până când gheața s-a topit. Dacă este necesar, puneți saramura în frigider până când atinge o temperatură de 45 de grade F. Odată ce s-a răcit, așezați pieptul într-o pungă cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramura. Sigilați și așezați plat în interiorul unui recipient, acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 zile. Verificați zilnic pentru a vă asigura că carnea de vită este complet scufundată și amestecați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Vită
Gheață
13
După 10 zile, scoateți din saramură și clătiți bine sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Apă
14
Așezați pieptul într-o oală suficient de mare pentru a ține carnea, adăugați ceapa, morcovul și țelina și acoperiți cu apă cu 1 inch. Se pune la foc mare și se fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți ușor timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Scoateți din oală și feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura