Hash de varză de Bruxelles cu șalotă caramelizată este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Hash De Varză De Bruxelles Cu Șalotă Caramelizată, Hash De Varză De Bruxelles Cu Șalotă Caramelizată, și Hash De Varză De Bruxelles Cu Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 3 linguri de unt în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotă; se presară cu sare și piper kosher grosier. Saut până la moale și auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Grosieră
Ceapă Eșalotă
Piper
3
Adăugați oțet și zahăr. Se amestecă până se rumenesc și se glazurează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
4
Înjumătățiți varza de Bruxelles pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
5
Tăiați longitudinal în felii subțiri (1/8 inch).
6
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați muguri; se presară sare și piper. Saut până la maro la margini, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Varză
8
Adăugați 1 cană de apă și 3 linguri de unt. Saut până când cea mai mare parte a apei se evaporă și germenii sunt fragede, dar încă verde strălucitor, 3 minute.