Hash de varză de Bruxelles cu șalotă caramelizată

Hash de varză de Bruxelles cu șalotă caramelizată
Hash de varză de Bruxelles cu șalotă caramelizată este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Hash De Varză De Bruxelles Cu Șalotă Caramelizată, Hash De Varză De Bruxelles Cu Șalotă Caramelizată, și Hash De Varză De Bruxelles Cu Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotă; se presară cu sare și piper kosher grosier. Saut până la moale și auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
3
Adăugați oțet și zahăr. Se amestecă până se rumenesc și se glazurează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
4
Înjumătățiți varza de Bruxelles pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
5
Tăiați longitudinal în felii subțiri (1/8 inch).
6
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați muguri; se presară sare și piper. Saut până la maro la margini, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
8
Adăugați 1 cană de apă și 3 linguri de unt. Saut până când cea mai mare parte a apei se evaporă și germenii sunt fragede, dar încă verde strălucitor, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
UntUnt
ApăApă
9
Adăugați șalotă; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista