Hash de somon afumat cu vinetă de mărar
Hash de somon afumat cu vinetă de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,83 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hash de somon afumat cu vinetă de mărar, Mărar Afumat-Somon Hash, și Hash de mic dejun cu somon afumat și mărar.
Instrucțiuni
Pentru vinetă: puneți oțet, suc de lămâie, ceapă, mărar, sare și piper într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până la emulsionare.
Transferați vinaigreta într-un bol sau strângeți sticla.
Pentru hash: aduceți 4 căni de apă la foc mic într-o tigaie medie, adăugați somonul și braconați până când tocmai ați fiert, aproximativ 8 minute.
Scoateți somonul, fulgi cu o furculiță și transferați amestecul în castron mediu.
Adăugați ardeiul prăjit, cartofii, hreanul, sarea și piperul și mărarul și amestecați ușor până se combină.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mare.
Adăugați amestecul de hash și gătiți, amestecând ocazional până se rumenesc și se rumenesc peste tot. Împărțiți hash-ul între 4 farfurii și acoperiți fiecare cu un ou fiert și o lingură de caviar de somon.
Stropiți cu vinetă de mărar.
Garnisiți cu mărar proaspăt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.