Hash De Carne De Vită Bătută
Hash-ul de carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 284 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt crăpat, jalapeno, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Vită Hash, Carne De Vită Corned Hash-It-Out, și Cel Mai Bun Hash De Carne De Vită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; și fierbeți timp de 1 minut, asigurându-vă că cartofii sunt încă fermi.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și dați deoparte.
Încălziți o tigaie de 10 inci, peste mediu-înalt.
Adăugați untul și lăsați-l să se rumenească timp de 1 minut. Se amestecă ceapa, usturoiul și jalapenos și se fierbe 5 minute.
Adăugați carnea de vită, hreanul, bulionul, cartofii, arpagicul și brânza elvețiană.
Se amestecă bine, apoi se scoate de pe foc. Puneți hash-ul în 6 (6 uncii) ramekins.
Puneți ramekinele pe o tavă de sfert de foaie și coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și serviți fierbinte.