Haroset Turcesc
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Haroset turcesc. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mere, smochine, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Haroset Marocan, Haroset Persan, și Haroset În Stil Sefardic.
Instrucțiuni
Combinați curmalele, stafidele și vinul într-un castron mediu. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore sau peste noapte.
Puneți amestecul de stafide într-un robot de bucătărie.
Adăugați caise uscate, smochine uscate, măr, portocală și nuci tocate. Procesați până când părțile laterale ale bolului sunt aproape netede, răzuind ocazional. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.