Harissa-Sfaturi Marinate De Top
Harissa-marinat Top sfoară Sfaturi este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 299 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sos harissa, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Sfaturi de mușchi cu legume, Sfaturi De Mușchi Cu Ciuperci, și Sfaturi Pentru Muschi De Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura pe lungime în jumătate, formând douăbenzi de 2 până la 3 inci lățime.
Tăiați fiecare dungăîn triunghiuri de 2 până la 3 inci.
Combinați 2 linguri de ulei de măsline, usturoi, zahăr, sos de soia, cimbru și 2 lingurițe de harissa într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Adăugați carne de vită; tospentru a acoperi uniform. Marinați 30 de minute la temperatura camerei sau acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi, aruncând ocazional.
Căldură 2 skilletsover grele mari de căldură mare.
Perie skillets generoscu ulei de măsline. Împărțiți vârfurile de carne de vită întreskillets. Gatiti pana se rumeneste bine pe toate partile, intorcand cu clesti, 6 pana la 7 minute formedium-rare.
Transferați sfaturile de vită pe platou.
Bateți restul de 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de harissa și 2 linguri de apă într-un castron mic pentru a se amesteca bine. Sezonsos după gust cu sare.
Se toarnă sosul peste vârfurile de carne de vită și se servește.
* Un sos picant din Chile roșu din Africa de Nord;Disponibil în cutii și Borcane la unele magazine specialtyfoods și pe piețele din Orientul Mijlociu.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.