Haricots Verts cu gust de ardei iute
Haricots Verts cu gust de ardei iute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, șalotă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Haricots Verts Almondine, Haricots Verts Cu Alune, și Haricots Verts cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți fasolea într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, 2 până la 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți bine fasolea și condimentați cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți șalotele, amestecând, până când se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Se adaugă ardeii grași și chile și saut-ul la foc moderat, amestecând ocazional, până când ardeii se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați oțet și zahăr și gătiți, amestecând, până când lichidul este evaporat, aproximativ 2 minute. Se răcește gustul și se condimentează cu sare și piper.
Serviți fasolea acoperită cu gust.
* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită, învelită în prosoape de hârtie într-o pungă de plastic sigilabilă. * Savurarea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.