Hamburger

Hamburger
Hamburger este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 667 calorii, 31g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de brânză americană, maioneză, murături de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hamburger Big Boy Original Hamburger Cu Etaj Clasic, Hamburger Skillet cina o ia proaspete pe Hamburger Helper, și Hamburger Nou.

Instrucțiuni

1
Împărțiți carnea în patru pucuri de 6 uncii de aproximativ 1,25 inci grosime pe 3 inci lățime. Încercați să manipulați carnea cât mai puțin posibil și să nu o spargeți împreună cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați pucurile pe o grătar și puneți-le la frigider neacoperite până când sunteți gata să vă prăjiți burgerii. Acest lucru usucă suprafața cărnii, facilitând obținerea stratului crocant de carne rumenită pe fiecare parte. Ungeți ușor o tigaie sau o plită din fontă adăugând puțin ulei vegetal și întinzându-l cu un prosop de hârtie, absorbind orice exces de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se încălzește la foc mediu. În timp ce tigaia se încălzește, sare și piper ambele părți ale burgerilor.Când tigaia este fierbinte, adăugați un puc de carne și acoperiți imediat carnea cu o altă tigaie mai mică din fontă sau oală grea și apăsați în jos până când burgerul are grosimea dorită. Lăsați oala acolo în timp ce burgerul gătește. Greutatea de deasupra încurajează contactul cu carnea, așa obțineți crusta crocantă pe burger. Dacă utilizați o plită și aveți loc, repetați cu celelalte chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați acest lucru să se prăjească până când burgerul este gătit la 1/3 din partea laterală și puteți vedea o crustă maro închis care se formează acolo unde carnea se întâlnește cu tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți greutatea și răsturnați burgerul. Acoperiți cu o felie de brânză și continuați să prăjiți până când carnea ajunge la coacerea dorită (130 F pentru rare, 135 F pentru mediu rar, 140 F pentru mediu și 150 F+ pentru bine făcut). Rețineți că hamburgerul este mai predispus la contaminare decât bucățile întregi de carne de vită, așa că, dacă nu aveți încredere în măcelarul dvs., probabil că veți dori să vă gătiți burgerul cel puțin mediu. Pentru a face sosul, adăugați maioneza, ketchup-ul, muștarul, murăturile, sosul fierbinte și piperul negru într-un robot de bucătărie mic și piureul până la omogenizare. Pentru a vă construi burgerul, prăjiți chifla și puneți o cantitate generoasă de sos pe chifla de jos. Se acoperă cu ceapă și apoi burgerul, apoi roșiile și, în cele din urmă, salata verde și chifla de sus. Folosesc această comandă deoarece greutatea burgerului menține inelele de ceapă la locul lor, în timp ce căldura le gătește ușor. Brânza aderă la roșii ținându-le pe loc, iar roșiile acționează ca un izolator, păstrând patty-ul fierbinte departe de salată, astfel încât să nu se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista