Halibut sote Pan cu sos de porumb curry și chutney de roșii

Halibut sote Pan cu sos de porumb curry și chutney de roșii
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Halibut sotat în tigaie cu sos de porumb curry și chutney de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 772 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,37 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, ghimbirul măcinat, mărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut la grătar cu sos Curry de porumb-nucă de cocos și chutney de roșii Cherry la grătar, Pâine de porumb cu chutney de caise Curry, și Saut halibut cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Ungeți halibutul cu uleiul și condimentați cu sare și piper după gust. Gatiti halibutul timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
HalibutHalibut
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se servește cu sos de porumb și chutney de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De RoșiiChutney De Roșii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Puneți toate ingredientele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute, condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Serviți la temperatura camerei.
6
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa și merele verzi și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați pudra de curry și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Adăugați stoc, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră. Se strecoară stocul într-o cratiță medie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați porumbul în stoc și gătiți timp de 30 de minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
Puneți crema într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați crema redusă în stoc și fierbeți, acoperită timp de 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Într-un castron combinați toate ingredientele de pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte1Oreos dublu umplutcayennecayenne2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumb congelate, dezghețateboabe de porumb congelate, dezghețate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de peștestoc de pește12 lingurițe de pudră de usturoidressing lamaie piperdressing lamaie piper2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide auriistafide aurii1măr verde, decojit, miez și tăiat cubulețemăr verde, decojit, miez și tăiat cubulețe2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de cardamom măcinatsemințe de cardamom măcinat1Oreos dublu umplutcuișoare măcinatecuișoare măcinate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de coriandru măcinatsemințe de coriandru măcinat12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de chimen măcinatesemințe de chimen măcinate12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de schinduf măcinatsemințe de schinduf măcinat2Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de halibutfileuri de halibut2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun deschiszahăr brun deschis4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline6roșii de prune, decojite și tăiate cubulețeroșii de prune, decojite și tăiate cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat12 lingurițe de pudră de usturoiturmericturmeric23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb12 lingurițe de pudră de usturoiboabe de piper negru măcinatboabe de piper negru măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa galbena tocataceapa galbena tocata

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista