Halibutul prăjit în tigaie necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 302 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ou, fileuri de halibut, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Halibut prăjit la tigaie cu R. mul, Sandviș Cu Halibut Prăjit, și Halibut Prăjit Secret pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați făina, herbes de Provence, condimentele cu fructe de mare, sarea și piperul negru într-un castron mic separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Condimente De Fructe De Mare
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați halibutul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Înmuiați fiecare bucată de halibut în ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
6
Dragați toate părțile fiecărei bucăți în amestec de făină pentru a acoperi uniform; atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați imediat bucățile acoperite în uleiul de măsline fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
8
Gatiti halibutul pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute; întoarceți și gătiți până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, încă 2 minute.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.