Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul parmezan elvețian. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,03 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, fripturi de halibut, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halibut cu crustă Panko cu smog elvețian, Halibut cu ciorbă Elvețiană, praz și tocană de piper, și Halibut ars cu brânză elvețiană Sotată și Salsa Cruda.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.