Halibut la grătar II
Halibut la grătar II ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de feluri principale. Această rețetă are 6 porții, cu 198 de calorii , 32 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 5,79 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără busuioc, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 31 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primitivă . Este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Per total, această rețetă obține un scor extraordinar de 97% . Încearcă Salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar , halibut copt și halibut cu coriandru și lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fileurile de halibut într-o tavă de copt puțin adâncă. Într-un bol, amestecați uleiul de măsline, sucul de lime, cimbrul, busuiocul, oregano și rozmarinul.
Turnați marinada peste pește, acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu. Reglați înălțimea grătarului la o distanță cuprinsă între 10 și 15 cm de sursa de căldură.
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Scoateți halibutul din vas și aruncați marinada. Gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele poate fi ușor desfăcut cu o furculiță.