Halibut la grătar cu unt de busuioc-șalotă

Halibut la grătar cu unt de busuioc-șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut la grătar cu unt de busuioc-șalotă. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $6.28 pe portie. O porție conține 419 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de șalotă, unt, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Halibut La Grătar Cu Vinetă De Busuioc, Homar la grătar cu unt de lămâie, și Cotlet de porc la grătar cu unt de șalotă.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt busuiocul și șalota în mini robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt, 2 linguri la un moment dat și procesați până la amestecare, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Se transferă într-un castron mic; se amestecă coaja de lămâie și se condimentează untul de busuioc-șalotă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pregătiți grătarul (foc mediu). Frecați fileurile de pește pe ambele părți cu ulei de măsline. Grătiți până când fileurile sunt doar opace în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați peștele în farfurii. Întindeți imediat niște unt de busuioc-șalotă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
PeștePește
6
Serviți, trecând busuioc suplimentarunt de halot alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista