Halibut la grătar cu piure de cartofi-fenicul

Halibut la grătar cu piure de cartofi-fenicul
Halibutul la grătar cu piure de cartofi-fenicul este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 886 calorii, 87G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $15.41 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Halibut cu crustă de migdale condimentată cu piure de cartofi dulci de dovleac, Halibut și fenicul la grătar, și Fenicul-piure de cartofi cu Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți fileurile de halibut cu uleiul de măsline pentru a acoperi complet. Într-un castron mic, amestecați împreună 1 Tbs. chervil, semințele de fenicul, coaja de portocală, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
ChervilChervil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați amestecul peste fileurile de halibut, distribuindu-l uniform, astfel încât toate părțile să fie condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
3
Transferați fileurile într-un vas de copt superficial, acoperiți și refrigerați până la 4 ore. Aduceți la temperatura camerei cu 15 minute înainte grilling.To faceți piureul de cartofi-fenicul, într-o oală mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați feniculul și sautul până la translucid și auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Adăugați bulionul, cartofii și 1 linguriță. sare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți până când cartofii sunt moi când sunt străpunși cu un cuțit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scurgeți cartofii și feniculul într-o strecurătoare, reveniți în oală și zdrobiți imediat cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați untul și turnați încet în jumătate și jumătate în timp ce amestecați cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Adăugați maioneza și continuați să amestecați până când este ușoară și cremoasă. Se condimentează cu sare și piper.Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar. Ungeți ușor grătarul și poziționați-l la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.Grătiți fileurile de halibut, rotind o dată, până când sunt opace, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Se ornează cu chervil și se servește imediat cu piureul de cartofi-fenicul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
10
Servește 4.Adaptat de la Williams-Sonoma distractiv cu anotimpurile (Free Press, 2010).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista