Halibut la grătar
Rețeta de Halibut la grătar poate fi preparată în aproximativ 20 de minute . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 55 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 313 calorii . Un amestec de zahăr, piper măcinat, suc de lămâie și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Câteva persoane au apreciat foarte mult acest aperitiv. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 35 de fani. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar , halibut copt și halibut cu coriandru și lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul cu ulei.
Amestecați untul, sucul de lămâie, pudra de ceapă, pătrunjelul, mărarul, zahărul, sarea și piperul într-un bol; întindeți uniform peste fripturile de halibut.
Gătiți pe grătarul preîncălzit până când peștele se desface ușor cu o furculiță, 5-6 minute pe fiecare parte.