Halibut la grătar

Halibut la grătar
Rețeta de Halibut la grătar poate fi preparată în aproximativ 20 de minute . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 55 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 313 calorii . Un amestec de zahăr, piper măcinat, suc de lămâie și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Câteva persoane au apreciat foarte mult acest aperitiv. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 35 de fani. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar , halibut copt și halibut cu coriandru și lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Amestecați untul, sucul de lămâie, pudra de ceapă, pătrunjelul, mărarul, zahărul, sarea și piperul într-un bol; întindeți uniform peste fripturile de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Gătiți pe grătarul preîncălzit până când peștele se desface ușor cu o furculiță, 5-6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista