Halibut Florentin
Halibut Florentin necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1151 calorii, 120g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $15.35 pe portie. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, apă, spanac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Halibut Florentin, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Ou Florentin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță la foc mediu, gătiți și amestecați brânza Cheddar, parmezanul și laptele până se topesc și se amestecă bine.
Se amestecă făina și apa, amestecând continuu, până se îngroașă și se omogenizează.
Puneți spanacul în fundul unui vas de copt. Aranjați fripturile de halibut peste spanac și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de sos de brânză peste halibut.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio