Halibut Florentin

Halibut Florentin
Halibut Florentin necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1151 calorii, 120g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $15.35 pe portie. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, apă, spanac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Halibut Florentin, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Ou Florentin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță la foc mediu, gătiți și amestecați brânza Cheddar, parmezanul și laptele până se topesc și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se amestecă făina și apa, amestecând continuu, până se îngroașă și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Puneți spanacul în fundul unui vas de copt. Aranjați fripturile de halibut peste spanac și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă amestecul de sos de brânză peste halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
HalibutHalibut
6
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista