Halibutul fiert cu slănină și ciuperci este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,39 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, file de halibut, ceapă pre-tocată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Halibut Pacific Fiert Cu Praz, Ciuperci Și Scoici, Halibut fiert cu praz, ciuperci, scoici și midii, și Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapă, cimbru și ciuperci la picături în tigaie; saut timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
9
Adăugați pește în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie. Se amestecă vinul și se gătește timp de 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.