Halibut de tigaie cu salată de porumb carbonizată

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Halibut de tigaie cu salată de porumb carbonizat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 254 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $7.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, scallions, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Tacos ușor de friptură cu porumb carbonizat și Sriracha, și Salată De Ceapă Vidaliană Carbonizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați porumbul și un vârf de sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când porumbul s-a carbonizat ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați porumbul într-un castron de servire și amestecați cu jalapeno, scallions, roșii, frunze de mentă, suc de lămâie și măsline extravirgin și condimentați după gust. Pune deoparte.
Ștergeți aceeași tigaie și adăugați uleiul de măsline rămas la foc mediu-mare până când strălucește. Condimentează peștele cu sare și piper.
Adăugați pielea de pește în jos și până când pielea este crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți cu grijă și gătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Se servește cu salata de porumb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.