Halibut De Susan De Ghimbir Cu Murături Picante De Pepene Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut de susan de ghimbir cu murături Picante de pepene verde. Această rețetă servește 2 și costă 5,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, chervil, fulgi de chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Salsa picantă de Crab și ghimbir cu Wontons de susan, Tofu prăjit cu sos picant de ghimbir-Susan, și Pui picant cu ghimbir de susan se amestecă cu tăiței de dovlecei.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.