Halibut cu Grapefruit Beurre Blanc este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, șalotă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Halibut la grătar cu tarhon Beurre Blanc, Scoici cu Grapefruit roz Beurre Blanc pentru # WaunStrong Wednesday, și Brioche și Pesto halibut Crustat cu capace Portobello, Broccoli, fenicul cremă și roșii uscate la soare Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Radeți fin 1 linguriță de coajă dintr-un grapefruit. Strângeți 1/2 cană de suc dintr-un grapefruit alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Alb
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Suc
2
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din fructele rămase cu un cuțit ascuțit și tăiați segmente fără membrane. Tăiați suficiente segmente de grapefruit (folosiți toate culorile) pentru a măsura 1/2 cană. Rezervați 1 cană de segmente întregi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Se fierbe sucul, vinul, șalota și oțetul într-o cratiță mică și grea până se reduce la aproximativ 1 lingură. Reduceți căldura la minim și amestecați în unt câte 1 bucată, ridicând tigaia de pe foc ocazional pentru a răci sosul și adăugând fiecare bucată nouă de unt înainte ca cea anterioară să se topească complet (sosul nu trebuie să se încălzească suficient pentru a se separa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Unt
Suc
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
4
Se amestecă grapefruitul tocat și se condimentează cu sare și piper. Păstrați beurre blanc cald într-un vas metalic așezat peste o cratiță cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Beurre Blanc
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
1
Se incalzeste cuptorul la 250 F. Pat halibut uscat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati peștele de la saut, în loturi, dacă este necesar, răsturnând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați peștele într-o tigaie superficială și păstrați-l cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Ștergeți tigaia curată și încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ciupercile cu sare și piper după gust, amestecând, până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă andivele și saut-ul, amestecând, până când frunzele sunt ușor ofilite, aproximativ 1 minut. Se amestecă segmentele întregi de grapefruit rezervate și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
6
Serviți pește peste ciuperci, acoperit cu beurre blanc și coajă.