Halibutul cu crustă de cimbru și Susan este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție conține 31 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pene de lămâie, halibut, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 54 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Halibut Pacific Cu Crustă De Cimbru Și Susan, Halibut de unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel, și Halibut cu crustă de susan cu sos de smântână Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul și piperul într-un vas de sticlă puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pește și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și marinați la frigider timp de 15 minute.Între timp, prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mic, amestecând continuu, până devin aurii și parfumate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-un castron mic pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă în cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Presărați peștele cu sare și acoperiți uniform cu amestecul de semințe de susan, acoperind atât părțile laterale, cât și partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Transferați peștele pe foaia de copt pregătită și prăjiți până când este doar opac în centru, 10 până la 14 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.