Halibut copt cu pergament cu Pesto, dovlecei și morcovi

Halibut copt cu pergament cu Pesto, dovlecei și morcovi
Halibutul copt cu pergament cu Pesto, dovlecei și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesto comercial, vin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament, Halibut Ușor Copt Cu Pergament, și Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Urmați instrucțiunile pentru pachetul de pergament în formă de inimă de mai jos.
3
Desfaceți inima pergamentului și acoperiți ușor cu spray de gătit, lăsând un chenar de 2 inci uns la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
4
Așezați fileul pe o parte, astfel încât să atingă pliul, dar nu și marginea negreșită.
5
Se întinde 1 lingură pesto peste File; se acoperă cu 1/4 cană morcov și 1/4 cană dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Se presară cu o pătrime de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
7
Stropiți fileul cu 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Îndoiți hârtia; sigilați marginile cu pliuri înguste. Repetați cu restul de hârtie pergament, pește și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Așezați pachetele pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când se umflă și se rumenesc ușor. Pentru a servi, deschideți pachetele și transferați fileurile cu toppingul lor de legume în farfurii; se toarnă sucuri deasupra. Sau serviți chiar în pachete; transferați cu atenție pe farfurii și străpungeți fiecare pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista