Hașiș De Crab Sudic
Hash Crab de Sud ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 561 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.15 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, sare, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Crab Hash, Prăjituri De Crab În Stil Sudic, și Charleston she-Crab Soup-bucurați-vă de o aromă sudică cu aceasta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată. Aduceți la fierbere. Coborâți focul; fierbeți până aproape fraged, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie și sfărâmați-o.
Se toarnă și se rezervă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Scoateți ceapa. Ștergeți tigaia.
În aceeași tigaie, încălziți grăsimea de slănină rezervată și suficient ulei pentru a măsura 3 linguri la foc moderat.
Adăugați cartofii; lăsați-i să gătească, fără a amesteca, timp de 6 minute.
Adăugați 1/4 linguriță de sare, amestecați și gătiți cartofii până se rumenesc bine, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Adăugați ceapa și slănina și continuați să gătiți până când sunt calde, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Într-o cratiță medie, încălziți crema de brânză, laptele, sosul Worcestershire, cayenne și restul de 1/4 linguriță de sare la foc moderat, amestecând, până la fierbinte, aproximativ 5 minute.
Adăugați crabul și piperul negru și gătiți, amestecând, până se încălzește, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă amestecul de crab și 2 linguri de arpagic în cartofi până se combină.
Se servește acoperit cu restul de 1 lingură de arpagic.
Recomandarea vinului: dulceața crabului este adesea în cel mai bun caz asociată cu un chardonnay corpolent, care va fi bun și cu slănină, cartofi și cremă de brânză. Încercați o sticlă din California sau Australia.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.