Gyroll
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gyroll. Această rețetă servește 4. O porție conține 888 calorii, 37g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână măsline, chimen măcinat, miel măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Gyroll.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Carne brună cu usturoi, ceapă, oregano, chimen, sare, piper și sos de ardei iute. Când carnea este aproape gata, adăugați pătrunjel și gătiți până când pătrunjelul se ofilește.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați să se răcească.
Rulați aluatul de pizza într-un dreptunghi (aproximativ 18 inci pe 12 inci), cu partea lungă așezată de la stânga la dreapta în fața dvs.
Întindeți brânza feta, dovleceii și măslinele negre uniform peste aluat, lăsând neacoperite la 3 centimetri de marginile crustei.
Întindeți amestecul de carne răcit deasupra, lăsând totuși marginile aluatului neacoperite.
Începând cu marginea cea mai apropiată de dvs., înfășurați totul până când este înfășurat. Puteți face acest lucru folosind marginea neacoperită a aluatului de la capăt ca o 'bandă' pentru a se lipi de rulou și a-l sigila, asigurându-vă că ambele capete sunt apăsate și sigilate.
Se presară cu praf de usturoi și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute. Apoi, reduceți focul la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți timp de aproximativ 30 de minute, sau până se rumenesc.