Gustare Popcorn cu Parmezan-Usturoi

Gustare Popcorn cu Parmezan-Usturoi
Gustare cu popcorn cu parmezan și usturoi este o rețetă americană care servește 10. Pentru 2,6 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 927 de calorii, 31 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați iarbă de mărar, fulgi de pătrunjel, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este grozav. Încercați floricelele cu usturoi-parmezan, floricelele cu parmezan cu usturoi și floricelele cu parmezan cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune floricele de porumb într-un castron mare. Într-un castron mic, combinați parmezanul, pudra de usturoi, pătrunjelul și mărarul; se presară peste floricele și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpșuni Proaspete3 Căpșuni Proaspete
2
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Popcorn în meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Roséul Bodega Norton Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate82
Revista