Gustare cu biscuiți cu nuci elvețiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă servește 16. O porție conține 128 de calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Mergeți la magazin și cumpărați brânză elvețiană, pătrunjel, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mix de gustări de biscuiți , Gustare cu salsa KRAFT® Cracker Cuts și Essential Everyday: Mix de gustări de biscuiți cu brânză .
Instrucțiuni
1
Intr-un castron mare, bate crema de branza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați brânza elvețiană, smântâna și muștarul. Se amestecă nucile, pătrunjelul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Dati la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Armon cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
NV Armon
Este o băutură foarte răcoritoare, cu aromă aromată de tip boabe pline. Există note de stafide întunecate ale nasului cu căpșuni proaspete atrăgătoare. Cel mai bine se servește rece cu cuburi de gheață, ca desert la orice masă.