Gustări De Somon Afumat Din Golful Bristol
Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 100 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, ambalaje de tone câștigate, somon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Spice-frecat Bristol Bay somon, Caipirinha de iarnă din Bristol, și Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 218°.
Se amestecă crema de brânză și 1 cană de brânză mărunțită într-un bol mediu până se amestecă. Se amestecă somonul și ceapa.
Pulverizați 24 de cupe mini briose cu spray de gătit. Aliniați fiecare ceașcă cu înveliș de 1 tonă câștigată. Umpleți cu amestec de somon; se presară cu brânză mărunțită rămasă.
Coaceți 10 min. sau până când tonele câștigate sunt rumenite.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.