Rețeta Gumbo de pui și cârnați ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 1062 calorii, 47G de proteine, și 55g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, sare, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pui-Cârnați Gumbo, Cârnați și Gumbo de pui, și Cel mai bun vreodată de pui și cârnați Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună ceapa, okra, ardeiul gras, țelina, 1/4 cană pătrunjel, usturoi, foi de dafin, sare, cimbru, cayenne, piper negru și ienibahar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Gras
Frunze De Dafin
Ienibahar
Piper Cayenne Măcinat
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Bame
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un cuptor olandez mare, gătiți puiul în loturi la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe o parte; transferați într-un castron mare. Gatiti carnatii la cuptorul olandez la foc mediu, amestecand continuu pana se rumenesc usor, aproximativ 6 minute; se transferă în bol cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Bol
3
Se toarnă grăsimea din cuptorul olandez într-o măsură de sticlă și se adaugă suficient ulei vegetal pentru a fi egal cu 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Se toarnă în cuptorul olandez și se încălzește la foc mediu-mic, răzuind orice bucăți rumenite. Bateți treptat făina și gătiți, amestecând frecvent, până când devine un maro foarte închis, bogat, aproximativ 30 de minute; aveți grijă să nu-l ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Bateti
5
Adăugați bulion dintr-o dată și răzuiți orice bucăți rumenite. Într-un alt castron, amestecați pasta de roșii cu 2 căni de apă și amestecați în bulion cu roșii tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Tomate
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați legume rezervate, pui și cârnați. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Cârnați
7
Se amestecă restul de 1/2 cană de pătrunjel, verdeață de scallion și oțet și se gătește, amestecând, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pătrunjel
Oțet
8
Scoateți cuptorul olandez de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Salneval Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.