Rețeta de creveți Gumbo ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Pentru $ 3.16 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 495 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ardei, sare kosher, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo De Creveți, Gumbo De Creveți, și Gumbo De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați uleiul vegetal și făina într-un cuptor olandez din fontă de 5 până la 6 litri și amestecați împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Bateti
4
Așezați pe raftul mijlociu al cuptorului, neacoperit și coaceți timp de 1 1/2 ore, amestecând de 2 până la 3 ori pe tot parcursul procesului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor
5
În timp ce rouxul se coace, de-cap, coaja și devein creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
6
Așezați creveții într-un bol și puneți-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați capetele și cojile într-o cratiță de 4 litri împreună cu cele 2 litri de apă, puneți la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră sau până când lichidul s-a redus la 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Scoateți din căldură și presați lichidul într-un recipient, aruncând solidele.
9
Odată ce rouxul este gata, scoateți-l cu grijă din cuptor și puneți-l la foc mediu-mare. Adăugați ușor ceapa, țelina, ardeii verzi și usturoiul și gătiți, mișcându-vă constant timp de 7 până la 8 minute sau până când ceapa începe să devină translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Adăugați roșiile, sarea, piperul negru, cimbrul, ardeiul cayenne și frunzele de dafin și amestecați pentru a combina. Adăugați treptat bulionul de creveți în timp ce bateți continuu. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 35 de minute. Opriți focul, adăugați creveții și cârnații și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Frunze De Dafin
Tomate
Cârnați
Creveți
Bulion
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Adăugați pulberea de fișier în timp ce amestecați constant. Acoperiți și lăsați să stea timp de 10 minute înainte de servire.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.