Gulaș maghiar cu vin roșu

Gulaș maghiar cu vin roșu
Reteta gulașul maghiar cu vin roșu este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 478 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, ceapă mare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Gulaș Maghiar I, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista