Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Guacamolul cremos și picant ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper măcinat, suc de lime, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Rețete similare sunt Guacamol Cremos, Guacamol Cremos, și Cremă De Guacamole Gazpacho.
Instrucțiuni
1
Mash avocado într-un castron mare. Se amestecă roșiile, ceapa verde, sucul de lămâie, salsa, usturoiul, smântâna, oțetul, ardeiul cayenne și chimenul cu piureul de avocado până se amestecă uniform; condimentează cu sare și piper negru.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.