Grits de brânză de slănină cu verdeață
Bacon Cheese Grits with Collard Greens este o rețetă sudică care servește 6. O porție conține 478 de calorii , 22 g de proteine și 29 g de grăsime . Pentru 2,01 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Funcționează bine ca un mic dejun destul de ieftin. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de bulion de pui, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 80% . Rețete similare sunt Verdele de gură cu slănină , Pâine fără gluten și fără făină cu verdeață de gură și verdeață de gură cu fasole albă și cârnați .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Adăugați baconul într-o cratiță medie la foc mediu. Amestecați cu o lingură de lemn până când se formează o parte din grăsime.
Adăugați ceapa și căleți până când se înmoaie și slănina este gătită și crocantă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați bulionul de pui, laptele, sare și piper, după gust, și aduceți la fierbere.
Odată ce a dat în clocot, se adaugă treptat granulele într-un jet constant, amestecând continuu. Reduceți focul la mic și amestecați des până când lichidul este aproape absorbit și nisipul este gros, aproximativ 10 minute.
Adăugați Gouda afumat, amestecând tot timpul pentru a topi brânza. Se amestecă smântâna groasă și untul. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Se presară cu arpagic și se servește imediat cu verdeață.
Îndepărtați și aruncați tulpinile dure și coastele centrale ale gulei. Stivuiți frunzele și rulați strâns într-un cilindru. Tăiați felii subțiri de guză în panglici de aproximativ 1/16 de inch grosime. Repetați cu orice verdeață rămasă.
Încinge o tigaie mare la foc mediu și adaugă uleiul de măsline. Când uleiul strălucește, adăugați usturoiul și căliți timp de 30 de secunde.
Adăugați verdeața, amestecați rapid cu clești și prăjiți până la un verde aprins, aproximativ 3 până la 4 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se amestecă supa de pui și se fierbe până când lichidul se evaporă, încă 2 minute.
Serviți imediat cu sâmburi.