Grill Week Part Deux: Somon Cu Salsa De Castraveți De Piersici
Rețeta Grill Week Part Deux: somonul cu Salsa de castraveți de piersici ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 256 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, piper, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Distracție Sâmbătă Partea Deux / Recapitulare Săptămânală, North Shore Partea 2: tigaie Diva domestică somon prăjit cu Salsa de Mango, și Salsa de piersici și castraveți.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele pentru salsa, cu excepția ardeilor iute. Separați cantitatea pe care credeți că o veți oferi copiilor mici sau celor cu toleranță zero la căldură. Apoi adăugați ardeii iute și amestecați totul bine. Gustați și verificați condimentul. Chipotles sunt mai fumurii decât extrem de fierbinți, așa că, de obicei, puteți adăuga puțin mai mult decât ați face cu jalapeos. Acoperiți și puneți-l în frigider în timp ce aprindeți grătarul și pregătiți somonul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Spălați și uscați somonul. Condimentați peștele cu sare și piper și o bucată de ulei de măsline pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați peștele pe grătar, cu pielea în jos. Nu atinge peștele ăla. Căldura de la grătar va arde peștele și îi va permite să se îndepărteze de grătar. Lăsați timp de 4 până la 5 minute, în funcție de dimensiunea filetelor. Folosiți o spatulă subțire (de preferință metalică) pentru a răsturna peștele. Se lasă să gătească încă 4 până la 5 minute pe partea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și folosiți o furculiță pentru a sparge ușor în mijlocul unui filet pentru a verifica coacerea. Cu siguranță puteți mânca pește care este încă ușor translucid în centru, dar dacă acest lucru vă face să scârțâiți, gătiți până când peștele este opac.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.