Gratin De Legume Rădăcinoase

Gratin De Legume Rădăcinoase
Gratinul de legume rădăcinoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 251 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi roșii, rădăcină de țelină, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratin de legume rădăcinoase, Gratin de legume rădăcinoase, și Gratin De Legume Rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cojiți păstârnacul și tăiați transversal în lungimi de 3 inci cu un cuțit, apoi tăiați longitudinal în jurul miezului în felii groase de 1/8 inci cu slicer (aruncați miezul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Curățați rădăcina de țelină și toți cartofii (pregătiți cartofii roșii pentru a evita decolorarea) și înjumătățiți pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/8 inch cu slicer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
TelinaTelina
CartofiCartofi
5
Adăugați la păstârnac împreună cu sare, usturoi, piper, nucșoară, bulion și 1 3/4 căni de cremă, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
BulionBulion
CremăCremă
SareSare
6
Se transferă în vasul gratinat, răspândindu-se uniform.
7
Tăiați o bucată de pergament sau hârtie de ceară pentru a se potrivi chiar în interiorul vasului gratinat, apoi unt 1 parte de pergament. Acoperiți legumele direct cu pergament, cu partea unsă cu unt în jos, apoi puneți vasul într-o tigaie superficială (pentru a prinde orice picături).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
8
Coaceți până când gratinul clocotește peste tot și legumele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 50 de minute. Aruncați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Chiar înainte de servire, preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Stropiți deasupra gratinului cu restul de 2 linguri de smântână și fierbeți 4 până la 6 inci de la foc până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1
* Gratinul, fără adăugarea finală de smântână (2 linguri), poate fi copt (dar nu fript) cu 6 ore înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit slab. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit de 400 km f până la fierbinte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Stropiți cu smântână și fierbeți chiar înainte de servire.•Dacă faceți și umplutura de castane,prune și pancetta, coaceți acest gratin în treimea inferioară a cuptorului, în timp ce umplutura se coace în treimea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
UmpluturăUmplutură
CremăCremă
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista