Gratin de conopidă și șuncă
Conopida și gratinul de șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Gratin De Conopidă, și Gratin De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Adăugați șunca și gătiți, 2 minute.
Adăugați smântâna, laptele, brânza, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Se transferă într-o caserolă de 2 litri și se presară cu firimiturile de pâine și cimbru. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți până când conopida este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.Bacsis: faceți din aceasta o garnitură vegetariană sărind șunca.