Gratin De Cartofi Poblano

Gratin De Cartofi Poblano
Gratinul de cartofi Poblano este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, ceapă, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Gratin de cartofi și Poblano, Poblano, cartofi și Gratin de porumb, și Gratin de conopidă, Poblano și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute pe părțile laterale pe rafturi de arzătoare cu gaz la înălțime, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită peste tot, aproximativ 10 minute. Transferați imediat într-un castron și lăsați să stea, acoperit bine, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
2
Când ardeii iute sunt suficient de reci pentru a manipula, curăța sau freca pielea. Tăiați ardeii iute pe lungime, apoi tulpina, semințele și devein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Tăiați longitudinal în benzi subțiri.
4
Gatiti ceapa cu 1 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana devin aurii, aproximativ 8 minute. Se amestecă ardeii iute și se îndepărtează rajas de pe foc. Rezervați 1/2 cană rajas pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți cu generozitate un vas de copt superficial de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Curățați cartofii, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/16 inci cu slicer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Transferați într-o oală mică și grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați smântână, lapte și 1 linguriță de sare și aduceți doar la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional (lichidul se va îngroșa). Se amestecă rajas, apoi se toarnă amestecul uniform în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați deasupra 1/2 cană rajas rezervată.
6
Coaceți până când cartofii sunt fragede, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
1
* Chiles poate fi prăjită de broiling pe o tigaie broiler 2 inci de căldură, de cotitură, 8-10 minute. * Rajas pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite. * Gratinul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Se aduce la temperatura camerei și se reîncălzește, acoperit, într-un cuptor de 350 litri F (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista