Gratin de cartofi aurii și praz
Gratinul de cartofi aurii și praz este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 272 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi Yukon gold, ulei de măsline extravirgin bertolli, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gratin De Cartofi Aurii, Gratin De Cartofi-Praz, și Praz și gratin de cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis.
Tăiați prazul în felii subțiri; clătiți bine și scurgeți.
Gatiti prazul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand des, 5 minute sau pana devine usor auriu. Se amestecă cartofii și următoarele 3 ingrediente; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când cartofii sunt ușor fragezi.
Scurgeți amestecul de cartofi.
Adăugați sosul Alfredo și sarea, amestecând ușor până când sunt acoperite.
Puneți amestecul de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; se acoperă cu brânză.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 20 de minute; descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când cartofii sunt fragezi și brânza se rumenesc ușor.