Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi și napi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 311 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, cartofi roșii, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gratin de cartofi și napi, Gratin De Ciuperci De Cartofi, și Piure de cartofi și nap gratinat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie grea. Aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Aranjați cartofii și napii în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci, alternând și suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Se toarnă amestecul de cremă caldă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
6
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
7
Coaceți până când legumele sunt fragede și blatul este maro auriu, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor, apoi se servește.