Gratar Bourbon-Glazurate Carne De Vită Kabobs

Gratar Bourbon-Glazurate Carne De Vită Kabobs
Nevoie de o curs principal fără lactate? Kebab-urile de vită glazurate cu Bourbon la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 341 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, strop de fulgi de piper, bourbon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bourbon Marinat Pui La Gratar Kabobs, Fig-Balsamic Glazurate Carne De Vită Kabobs, și Pui La Grătar Glazurat Cu Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 1 litru, amestecați 1 lingură de bourbon, glazura teriyaki, concentrat de suc de portocale, zahăr brun și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu; reduceți căldura la minim. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1 lingură de bourbon. Rezervați 2 linguri glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
În castron mediu, puneți carnea de vită, ceapa, ciupercile și ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți cu ulei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se presară cu sare; aruncați pentru a acoperi. Pe fiecare dintre cele două frigarui metalice de 10 până la 12 inci, filetați carnea de vită, ceapa, ciupercile și ardeiul gras alternativ, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
6
Acoperiți și grătați kabobs la foc mediu 9 până la 11 minute, întorcându-vă o dată și perindând cu glazură în ultimele 3 minute, până când carnea de vită este dorită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Chiar înainte de servire, periați Generos kabobs cu glazură rezervată de 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista