Granola Tropicală

Granola Tropicală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Tropical Granolan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 711 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fructe tropicale, semințe de floarea soarelui, in auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Granola Tropicală, Tropical Granola Parfait, și Granola Tropicală Sănătoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu ramă antiaderentă foil.In un castron mare de amestecare, combinați ovăzul, făina, semințele de cânepă, inul, laptele uscat, nuca de cocos și sarea. Se amestecă bine, apoi se adaugă walnuts.In o cană sau un bol de măsurare din sticlă pentru microunde, amestecați uleiul de cocos, mierea, zahărul brun și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Ulei De CocosUlei De Cocos
Semințe De CânepăSemințe De Cânepă
Lapte PrafLapte Praf
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Semințe De InSemințe De In
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Se încălzește aproximativ 30 de secunde sau doar până când amestecul fierbe. Fii cu ochii pe el, astfel încât să nu fiarbă. Se amestecă bine, apoi se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3
Se toarnă peste amestecul de ovăz și se amestecă până se amestecă foarte bine. Se amestecă chipsurile de banane. Goliți pe foaia de copt și întindeți-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Semințe De Dovleac Sărate Sau Pepita1/3 Cană Semințe De Dovleac Sărate Sau Pepita
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Coaceți la 250 de grade timp de 45 până la 53 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Va fi crocant pe măsură ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Adăugați fructe uscate tocate. Face aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista