Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele coapte cu Granola-ghimbir. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, unt, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Pere Coapte Cu Ghimbir, Pere De Ghimbir Coapte, și Pere Spirited Ginger Coapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați perele în jumătate, tăind tulpina și capetele inferioare. Scoateți miezul și pulpa, lăsând o coajă de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
3
Tăiați aproximativ 1/4 inch din partea opusă a perei, formând o bază plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Pere
4
Se amestecă împreună barele de granola zdrobite și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă amestecul în cochilii de pere, apăsând pentru a împacheta ușor. Aranjați perele într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Coji De Paste
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă cidru în jurul perelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 375 timp de 25 până la 45 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând de două ori cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Așezați perele pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
8
Adăugați conserve în sucurile de tigaie și gătiți, la foc mediu-mare, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Serviți pere cu sos cald și iaurt grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Pere
Sos
10
Notă: timpii de coacere vor varia foarte mult datorită maturității fructelor. Începeți testarea pentru coacere introducând o culegere de lemn direct în fructe (nu amestec de granola) după 25 de minute de coacere. O culegere de lemn ar trebui să poată străpunge ușor fructele cu doar puțină rezistență. Gătitul excesiv va duce la pierderea formei naturale a fructelor și la devenirea moale. Doar în scopuri de testare, am folosit bare de Granola crocante Nature Valley Oats 'n Honey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi