Granola de Mango-Agave cu iaurt grecesc este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 878 calorii, 32g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, semințe de dovleac, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Încercați Granola De Mango-Agave Cu Iaurt Grecesc, Granola de Mango-Agave de casă cu iaurt grecesc, și Iaurt grecesc cu Granola savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă uleiul de canola, siropul de agave, mierea, scorțișoara, zahărul brun și extractul de vanilie într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
0,5 Lingurita Sare
Umăr
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați ovăzul, migdalele, semințele de floarea soarelui, semințele de dovleac, semințele de in, germenii de grâu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea Soarelui
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Semințe De In
Germeni De Grâu
Crostini Cu Usturoi, Optional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul umed în amestecul uscat și amestecați, asigurându-vă că totul este acoperit uniform.
5
Întindeți amestecul uniform pe foaia de copt pregătită; coaceți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți granola din cuptor și lăsați-o să se răcească ușor, apoi rupeți-o în aglomerări cât este încă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să se răcească complet, apoi aruncați cu mango uscat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se servește cu iaurtul. Păstrați granola rămasă într-un recipient etanș într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse