Granola De Afine-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granolan de afine-migdale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 531 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, zahăr brun auriu, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Granola de afine-migdale, Granola De Afine-Migdale, și Lingonberry-Migdale Granola Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km. F. Pulverizați foaia de copt mare cu margini mari cu spray antiaderent.
Combinați ovăzul, migdalele, nuca de cocos și nucile pecan într-un castron mare.
Combinați concentratul de suc de afine, zahărul brun, uleiul, scorțișoara și ienibaharul într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă sirop fierbinte peste amestecul de ovăz; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Răspândiți amestecul pe foaia pregătită.
Coaceți până se rumenesc la margini, aproximativ 20 de minute.
Adăugați afine; folosind spatula metalică, amestecați pentru a amesteca.
Coaceți până când granola devine aurie și începe să se usuce, amestecând ocazional, cu aproximativ 12 minute mai mult. Se răcește complet pe foaia de copt. (A se păstra etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.)