Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie
Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă, suc de mandarină, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, și Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți crema într-un castron mic. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Se amestecă în 2 linguri de zahăr. Acoperiți vasul și refrigerați crema de vanilie timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Combinați sucul de mandarină și 2/3 cană de zahăr într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci; bateți până se dizolvă zahărul. Congelați 1 oră; se amestecă bine. Acoperiți și congelați până se solidifică, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Puneți 2 linguri de cremă de vanilie în fiecare dintre cele 6 boluri sau pahare de Martini. Folosind furculita, razuiti granita in fulgi. Movilă granita în pahare și servește.