Granita De Ananas

Granita De Ananas
Ananasul Granitan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de crenguțe de mentă, suc de ananas, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Granita de ananas și Mango, Granit de zmeură și ananas, și Granita De Rodie-Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul cu 1/4 cană de apă într-o cratiță micăpeste foc mediu-mare. Se fierbe la foc mic până când zahărulse dizolvă, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Bateți sucul în siropul de zahăr și turnați într-o tigaie de 9 x 9 x 2 inci. Înghețați 2-3 ore, trăgând o furculiță prinamestecați la fiecare 30 de minute pentru a face granule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Servițiîn pahare garnisite cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista