Grătar Mixt Mexican

Grătar Mixt Mexican
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul mixt Mexican. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și דל פחמימות,ă servește 12 și costă $1.99 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ardei iute anaheim, ulei de salată, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Frigărui De Grătar Mixt, Grătar Mixt Italian, și Grătar mixt fără carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul, carnea de porc și carnea de vită; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Tăiați friptura fustei transversal în lungimi de 6 până la 8 inci. Dacă puiul, carnea de porc sau carnea de vită sunt mai groase de 1/4 inch, așezați între foi de folie de plastic și, cu un ciocan plat, lăsați ușor și uniform până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Pe o farfurie cu margini, acoperiți puiul complet cu marinată orange-achiote și acoperiți coapsele; pe o altă farfurie cu margini, acoperiți carnea de porc complet cu sos de chili roșu și felii de strat. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi (dacă marinați puiul și carnea de porc cu o zi înainte, înfășurați carnea de vită etanșă și răcoriți). Cu puțin timp înainte de grătar, presărați ușor ambele părți de carne de vită cu sare și piper condimentate; așezat pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
AnnattoAnnatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Într-un castron larg, amestecați ceapa verde și ardeii iute cu ulei pentru a acoperi. Puneți ceapă, ardei iute și cârnați pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti, întorcându-vă ocazional, până când ceapa și ardeii iute se rumenesc bine și cârnații se rumenesc la exterior și se fierb, 2 până la 3 minute pentru ceapă, 5 până la 8 minute pentru ardei iute și cârnați. După cum ați făcut, transferați pe o placă mare sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Puneți puiul, carnea de porc și carnea de vită pe grătar; închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand puiul si carnea de porc nu mai sunt roz in centru si carnea de vita se face dupa bunul plac (taiata la test), 5 pana la 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați carnea la bord sau platou cu legume și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Adăugați mai multă sare și piper condimentată după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista