Grătar mixt de fructe de mare cu sos de ardei-lămâie

Grătar mixt de fructe de mare cu sos de ardei-lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul mixt cu fructe de mare cu pansament cu ardei-lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $9.45 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Bon Appetit are 1 fani. Un amestec de creveți, boia de ardei, calmar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Grătar mixt cu salată de lămâie siciliană și Salsa de mentă de migdale, Fructe amestecate cu pansament de lămâie-busuioc, și Fructe amestecate cu pansament de lămâie-busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 4 linguri de ulei, suc de lămâie, pătrunjel, usturoi și boia de ardei într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Acoperiți înainte și răciți până la 6 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Aranjați fructele de mare pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu 3 linguri de ulei și întoarceți-l la strat; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Transferați fructele de mare la grătar. Gatiti pana cand este doar opac in centru, aproximativ 4 minute pe parte pentru peste, 2 minute pe parte pentru creveti si 30 de secunde pe parte pentru calmar. Aranjați pe platou. Lingura se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CalmarCalmar
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se ornează cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Revista