Gratar mini burger Kabobs ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 224 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de pesmet, parmezan, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină), Mini Pui Kabobs, și Mini Plăcintă Cu Mere Pancake Kabobs.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția sosului de roșii. Formați amestecul în chiftele de 12 (2 inci), apoi aplatizați ușor până la 3/4 inci grosime. Pe fiecare dintre frigăruile metalice de 4 (9 inci), filetați 3 chiftele pe lungime, lăsând spațiu de 1 inch între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Periați cu grijă grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gatiti aproximativ 10 minute, rotind ocazional, pana se rumeneste la exterior si nu mai roz in centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
În cratița de 1 litru, încălziți sosul de roșii la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până la fierbere.