Gorgonzola-Cotletele de porc umplute cu pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 474 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cotlet de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc umplute cu Gorgonzolan și măr, Cotlet de porc umplute cu brânză albastră cu pere, și Pere umplute cu ciuperci cu gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați un buzunar orizontal în partea laterală a fiecărui cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Apăsați bucăți de brânză în alune pentru a acoperi, rezervând nuci care nu se lipesc. Împingeți 1 bucată de brânză în fiecare buzunar de cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Cotlet De Porc
Brânză
Nuci
4
Încălziți uleiul într-un 12-in. fontă sau altă tigaie rezistentă la cuptor la foc mare. Tăiați cotletele până se rumenesc, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pere și cimbru în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când carnea de porc este fermă, dar încă ușor roz în centru, aproximativ 8 minute.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.