Gomen Wat
Gomen Wat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 59 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Ye ' abesha Gomen(verdeață), Salată caldă de conopidă (Yabeba Gomen Seleta), și Sănătos și delicios: salată Iceberg prăjită și varză saut (Gomen).
Instrucțiuni
Așezați verdeața tocată într-o oală cu 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți până când colardele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, dar rezervați apa de gătit. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o oală la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Adăugați gulerele fierte, 1 lingură de ulei de măsline și apa de gătit rezervată. Se fierbe la foc mic, neacoperit, la foc mediu-mare până când lichidul este aproape evaporat, 10 până la 15 minute.
Adăugați feliile de ardei verde, sucul de lămâie, sarea, turmericul, boiaua, ienibaharul și rădăcina de ghimbir. Gatiti pana cand ardeii sunt moi, aproximativ 5 minute.